Dé Online liftmanagementtool - Liftinzicht Dé Online liftmanagementtool - Liftinzicht

Dé online tool voor optimaal inzicht in de prestaties en status van uw liften!

Direct naar liftmanager®
Logo liftinzicht

Wilt u ook optimaal inzicht in de prestaties en status van uw liften, de naleving van contracten en de actuele veiligheidssituatie? In de onlinetool liftmanager®.nl kunnen gratis alle technische gegevens, certificaten en gebruikershandleidingen bewaard worden. Daarnaast kunnen registraties van onderhoud, storingen, modificaties en keuringen worden gedaan en ingezien. In de betaalde variant heeft u tal van analyse mogelijkheden en excel im- en export mogelijkheden.

De online liftmanagementtool

Webshop

Voor meer informatie over maatwerk-koppelingen met je eigen systeem of het aanschaffen van QR-codes, verwijzen we je naar onze webshop. Om hiervan gebruik te maken, heb je een Liftmanager®-account nodig.

Laatste blogs

De afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd. Kennis die wij graag delen met u en inzetten om u optimaal inzicht te geven in de prestaties en status van uw liften, de naleving van contracten en de actuele veiligheidssituatie.

Gebruik van Liftmanager® voorkomt dubbel werk en bespaart kosten
Liftboek wordt Liftmanager®
Uw voordeel bij Liftboek.nl | Adverteren | Uitspraak College van Deskundigen

Reviews

“Ongelofelijk dat dit nog niet bestond.”

“Wij zijn een vooruitstrevende woningcorporatie en maken graag gebruik van nieuwe ontwikkelingen die onze processen kunnen vereenvoudigen. Papier is toch niet meer van deze tijd?”

“Dit is waar het naartoe gaat, dat begrijpt iedereen.”

“Veel liftbedrijven hebben hun eigen portal, en ook onze keuringsinstellingen, maar het is niet logisch dat wij om de liften te beheren in al die afzonderlijke portals moeten kijken. Dat is toch niet professioneel? In Liftboek.nl kan ik alle informatie van alle liften op een logische manier terugvinden”